Zástupci Glion a Les Roches zavítali do České Republiky

Dne 27. září 2018 se v hotelu Four Seasons Prague konala prezentace švýcarských univerzit pohostinství Glion a Les Roches za přítomnosti jejich zástupců. Bylo nám rovněž velkou ctí pohostit H.E. Pana Dominika Fuglera - velvyslance Švýcarska v České republice a pana Stephana Grase - generálního ředitele společnosti Four Seasons Hotel Prague, kteří tuto prezentaci zahájili.

Prezentace se zúčastnili žáci středních škol, studenti vysokých škol a další zájemci, kteří by chtěli vybudovat kariéru v oblasti pohostinství, která má v současné době velký potenciál. Účastníci prezentace se měli možnost dozvědět, že do oblasti pohostinství je zahrnován kromě managementu hotelu a restaurací, také management luxusních značek nebo eventů, start-upy a další.

Pokud máte zájem o  vzdělávání v oboru pohostinství a neměli jste možnost se zúčastnit prezentace, kontaktujte IQ Consultancy. Naši odborníci vám zodpoví všechny otázky, pomohou při výběru programu a zajistí potřebné dokumenty.

Začněte studovat s námi!
Zanechte žádost nebo se s námi spojte telefonicky. Pomůžeme vám vybrat vyhovující vzdělávací zařízení a studijní program s vyhotovením dokumentů a víz, s přípravou k úspěšnému přijetí a samotnému studiu.
eduABROAD - Обучение за рубежом: новости рынка, каталог компаний, события, аналитика