Mimoškolní život na internátní škole

Studium na zahraniční škole je nejen zárukou kvalitního středoškolského vzdělání a přípravy na nástup na přední světové univerzity. Vzdělávací instituce věnují velkou pozornost rozvoji tvůrčích a sportovních talentů dětí, vytváření přátelského komfortního prostředí ve škole a vychování sociálně aktivních členů společnosti. Dale se podíváme kde bydlí studenti soukromých škol v zahraničí a co dělají ve volném čase.

Zkusit a vybrat

Jednou z hlavních výhod studia na škole-penzionu je velký výběr příležitostí, které jsou otevřené studentům. Děti se mohou věnovat umění, sportu a vědám, charitativním projektům, režii, podnikání, nebo dokonce aby zkusit roli generálního tajemníka OSN v modelu OSN.

Školní kapely pořádají turné v tuzemsku i v zahraničí a mladí umělci a designéři posílají své práce na výstavy ve velkých městech.

Moderní vybavení škol mezi které patří laboratoře, divadla, multimediální studia, hřiště umožňují školám výuku na profesionální úrovni.

Domov daleko od domova

Děti žijí v rezidencích v areálu školy (nebo v blízkosti). Zde jsou pokoje, které mohou být vybaveny podle vašeho vkusu, prádelny, zdravotnické centrum, posilovna, třídy a hřiště, kuchyně a jídelny, které dodržují zásady zdravé výživy.

V rezidencích bydlí děti z různých zemí. Mezinárodní prostředí umožňuje jim seznámit se s jinými kulturami a co nejvíc používat angličtinu. Navíc v každé rezidenci jsou vychovatelé se svými rodinami a vřelá, domácká atmosféra.

Svět bez hranic

Kromě vyučovacích hodin většina škol organizuje bohatý mimoškolní program. Děti jezdí na výlety, navštěvují divadla, muzea a galerie, jezdí na výlet do Evropy, stejně jako na expedice do Jižní Ameriky, Afriky a Asie. V rozvojových zemích se děti nejen seznamují s místní kulturou, ale také realizují společensky významné projekty, které pomáhají místním obyvatelům.

Přijďte na náš veletrh středního vzdělání a dozvíte se více o školách-penzionech v zahraničí!



Začněte studovat s námi!
Zanechte žádost nebo se s námi spojte telefonicky. Pomůžeme vám vybrat vyhovující vzdělávací zařízení a studijní program s vyhotovením dokumentů a víz, s přípravou k úspěšnému přijetí a samotnému studiu.
eduABROAD - Обучение за рубежом: новости рынка, каталог компаний, события, аналитика