Uplatnění absolventů vysokých škol v oboru pohostinství

Mezi jedno z prudce se rozvíjejících odvětví ve světě patří cestovní ruch a pohostinství. Zaměstnání v každém z těchto oborů je velmi atraktivní pro vybudování mezinárodní kariéry. Základem pro tyto odborníky je kvalitní vzdělání získané na zahraniční vysoké škole, které díky stážím ve světově známých podnicích, umožňují po absolvování studijního programu mít zajímavý životopis. Důkazem úspěšného začátku kariéry jsou příběhy absolventů předních zahraničních vysokých škol v oboru pohostinství, jako jsou Glion a Les Roches.

Příběhy absolventů

Denis

Denis je absolventem vysoké školy Glion, obor Event management, sportovní management a management v oblasti zábavy. Denis se věnoval sportu, ale v důsledku úrazu musel se rozhodnout ponechat kariéru sportovce. Ale úplně odejít ze sportu Denis nechtěl. A to byl důvod, proč on se rozhodl se stát odborníkem v oblasti sportovního managementu. Po absolvování Glionu Denis dostal pracovní nabídku od profesionálního basketbalového klubu "CSKA". Dnes Denis pracuje jako marketingový manažer pro tento slavný basketbalový tým.


Anastasie

Příklad Anastasie může sloužit jako odpověď na otázku jak se dá využit diplom v oblastí pohostinství. Anastasia absolvovala školu Les Roches v roce 2011 a získala diplom Specialisty hotelového managementu. Taková odborná příprava by j umožnila zastávat odpovědná místa v populárních hotelových sítích, co je již považováno za úspěch. Ale kvalita vzdělávání na Les Roches je známa nejen podnikům v oblasti pohostinství. Anastasie dostala prácovní nabídku v Evropské hospodářské komisi Organizace spojených národů.


Daria

Daria absolvovala obor Hotelový management na vysoké škole Glion v roce 2012. Ihned po promocích Dariu pozvali pracovat v Bloombergu v oddělení globální zákaznické podpory. Díky znalostem v oblasti ekonomiky a vůdčí schopnosti, které Daria získala během studia na Glionu, ona rychle postoupila na kariérním žebříčku v Bloombergu a nyní zastává pozici finančního analytika.


Artem

Další absolvent Les Roches se obrátil na IQ Consultancy když se před ním otevřely nové kariérní vyhlídky. Artemu nabídli vedení oddělení, zabývajícího se pohostinstvím. I přes to, že on již má vyšší vzdělání a titul CSc., Artem si uvědomil, že znalosti právě v oblasti pohostinství u něj chybí.

Artem studoval dva roky v Les Roches a absolvoval dva programy, a to Post-graduate a MBA. Dnes řídí společnost Hotel Management Ltd, která spravuje hotely Hilton a Hampton by Hilton.


Ronald

Ronald je původem z Libanonu. Vystudoval Glion v roce 1997. Hned po skončení dostal pozici specialisty prodeje v jednom z hotelů  řetězce Novotel Abu Dhabi. Ale Ronald vždy snil o vlastním podniku. V roce 2003 on otevřel první klub Crystal v rodném Bejrútu. Dnes Crystal je známá síť exkluzivních luxusních klubů. Kluby této sítě jsou umístěny v centrech cestovního ruchu a klubového života, jako jsou, například, Dubaj, Londýn, Cannes a Saint-Tropez.

Na tomto se Ronald nezastavil a v roce 2016 spolu s dvěma absolventy Glionu  založil konsorcium malých nezávislých hotelů nejvyšší třídy.  Příklad Ronalda ukazuje, že kvalitní vzdělávání nejen otevírá dveře do velkého byznysu, ale také je 

zdrojem skvělých kontaktů, které jsou nutné pro úspěšné podnikání.

Podej přihlášku s IQ Consultancy

Chcete také dosáhnout velkého úspěchu v pohostinství? Začněte s perspektivním vzděláním v této oblasti. Odborníci IQ Consultancy vám pomohou udělat správnou volbu země, univerzity a vzdělávacího programu. Jsme oficiálním zástupcem vysokých škol Glion a Les Roches pro Českou a Slovenskou republiku. Rádi vám pomůžeme s vyřízením všech potřebných dokumentů a se získáním víza. Poradenství naších specialistů vám pomůže bez chyby určit co je vám blíž – hotelnictví, sportovní management nebo pohostinství. Vzdělání získané v Glion a Les Roches je zárukou úspěšného startu v mezinárodní kariéře a kvalitním základem pro vlastní podnikání!
Začněte studovat s námi!
Zanechte žádost a získejte bezplatnou konzultaci od našich odborníků. Vše, co Vám připadalo složité, uděláme jednoduchým a srozumitelným:
  • 1
    Povíme o možnostech,
    pomůžeme vybrat vzdělávací zařízení a studijní program
  • 2
    Připravíme k přijetí
    a dalšímu studiu v zahraničí
  • 3
    Postaráme se o zařazení
    do jazykového programu, do školy nebo univerzity
  • 4
    Pomůžeme s vyhotovením
    potřebných dokumentů a víz
  • 5
    Budeme v neustálém kontaktu
    se vzdělávacím zařízením
  • 6
    Zajistíme letenky,
    transfer, ubytování
eduABROAD - Обучение за рубежом: новости рынка, каталог компаний, события, аналитика